Bestel onlineBestel online Bel+31 71 36 11 000
Sluiten

Noordwijkse Strandpendel


Taxi Brouwer en Brouwer Tours zijn partners van de Gemeente Noordwijk voor de mede-uitvoering van de Noordwijkse Strandpendel; gratis busvervoer tussen een parkeerterrein aan de rand van Noordwijk en het strand. Een uitstekende oplossing voor het parkeerprobleem aan de Noordwijkse kust op zomerse stranddagen.

Wanneer rijdt de Beach Shuttle?
De gratis Beach Shuttle (parkeer-en shuttleservice) rijdt van 3 juli tot en met 5 september 2021. Ieder weekend (zaterdag en zondag) en doordeweeks bij mooi strandweer (zie extra rijdagen).

De gratis bus rijdt sinds 2008 in de zomermaanden. O.a. in 2014 heeft Brouwer deze service voor badgasten verzorgd. De parkeer- & startplek van de Strandpendel Noordwijk is het parkeerterrein tegenover het oude Zilveren Kruis gebouw aan de Gooweg. De haltes van de parkeerpendel zijn al jaren gelijk; het Vuurtorenplein en het Palaceplein.

De gratis parkeer- en shuttleservice, Noordwijkse Strandpendel, rijdt elke zondag bij mooi strandweer. Maar ook op hete doordeweekse stranddagen tijdens schoolvakanties kan de Strandpendelbus worden ingezet. De strandservice rijdt tussen 10.00 en 19.00 uur continu.  Op de matrixborden buiten Noordwijk -langs de aanrijroute- staat meer informatie  aangegeven.

Bezoekers die langer op het strand willen blijven, kunnen uiteraard ook na 19.00 uur nog terug naar hun auto. Taxi Brouwer brengt de bezoekers tegen een gereduceerd tarief naar het parkeerterrein.

Wilt u weten wanneer de Strandpendel exact rijdt? Kijk voor meer informatie op: www.noordwijk.info/nl/praktische-informatie/gratis-vervoer-noordwijk-strand


Chauffeursdiensten
Taxi Brouwer is al meer dan 90 jaar uw betrouwbare partner voor personenvervoer. Onze privéchauffeurs en directiechauffeurs brengen u veilig en op comfortabele wijze naar uw bestemming. Dit kunnen wij doen in uw eigen auto, maar het is ook mogelijk een auto met chauffeur te huren. Meer informatie over onze chauffeursdiensten.