Bestel online Bestel online Bel+31 71 36 11 000
Sluiten

Uitvaartvervoer


Bij het afscheid van een dierbare kan Taxi Brouwer u van dienst zijn met rouwvervoer | uitvaartvervoer. Met onze vloot van gedistingeerde grijze of zwarte luxe volgauto’s en geselecteerde chauffeurs verzorgen wij het personenvervoer van de nabestaanden. Bij een groter gezelschap bestaat de mogelijkheid een uitvaartbus in te zetten; een minibus of touringcar.

Wij begrijpen als geen ander dat het essentieel is dat u bij een begrafenis of crematie geen omkijken heeft naar het vervoer. Onze vakkundige chauffeurs, gekleed in zwart zakelijk kostuum, werken uiterst zorgvuldig en correct. Zij stellen alles in het werk om het vervoer volledig naar uw wens te laten verlopen en bewaren gepaste afstand tot de passagiers.

Rouwvervoer op maat
Iedere begrafenis of crematie is anders en dat geldt ook voor de wensen ten aanzien van het uitvaartvervoer. Wij denken graag met u mee en kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Neem rechtstreeks contact op met onze servicegerichte medewerkers en bel 071-36 500 95 . U kunt uw wensen ook kenbaar maken via het contactformulier of ons vragen contact met u op te nemen.

Uitvaartverzorging

Taxi Brouwer is niet gebonden aan specifieke uitvaartondernemingen. Daarom zijn wij beschikbaar voor alle ondernemingen in uitvaartverzorging in de regio Leiden, Den Haag, Duin- en Bollenstreek. Onze rouwauto’s | volgauto’s rijden o.a. voor Monuta, Uitvaartverzorging Vliem  en Stijl en Traditie Uitvaartzorg.