Bestel online Bestel online Bel+31 71 36 11 000
Sluiten

Schiphol- en Luchthavenvervoer


Taxi naar Schiphol gezocht? Of wilt u met een Schipholtaxi naar uw bestemming?  Taxi Brouwer is zeer ervaren als het gaat om taxivervoer van en naar luchthavens. Met name van en naar Schiphol of Rotterdam The Hague Airport; de dichtstbijzijnde luchthavens van de Duin-en Bollenstreek en omgeving Noordwijk, Leiden, Katwijk.

Vakantiereizen en zakelijk vervoer
Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij Taxi Brouwer snel, veilig en voordelig een Schipholtaxi of Schipholtaxibus boeken. Reist u bijvoorbeeld via Schiphol, Zaventem, Rotterdam Airport of een Duitse luchthaven, via Taxi Brouwer kan uw taxivervoer eenvoudig geregeld worden.

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Brussel, Antwerpen en Düsseldorf
Voor taxivervoer naar en van luchthavens hanteren wij speciale tarieven. U reist op een comfortabele, veilige en voordelige wijze. Onze gastvrije chauffeurs brengen u en uw eventuele bagage naar de specifieke vertrekhal op de luchthaven.

Meetingpoint bij aankomst op Schiphol
Op onze grootste nationale luchthaven maken we gebruik van het Meetingpoint. Dit herkenbare punt is dé ontmoetingsplek voor u en uw Brouwer taxichauffeur. Uw taxi maakt op de luchthaven gebruik van de zogenoemde STA-strook. Daardoor hoeft u nooit ver te lopen naar uw Schipholtaxi en kunt u voor de deur instappen.