Bestel online Bestel online Bel+31 71 36 11 000
Sluiten

Over Taxi Brouwer


Taxi Brouwer is een begrip in de regio Noordwijk, Katwijk, Leiden en de Duin en Bollenstreek, zowel voor particuliere als zakelijke taxiritten. Brouwer is een echt familiebedrijf; reeds in 1927 reed de eerste luxe personenwagen voor taxivervoer rond in de regio Noordwijk. Samen met Brouwer Tours, Brouwer Travel, Taxicentrale Oegstgeest en Taxicentrale De Jong maakt Taxi Brouwer onderdeel uit van de Brouwer Company; dé specialist in professioneel personenvervoer.

Het bedrijf, gelegen op bedrijventerrein Klei-Oost tussen Noordwijk en Katwijk, kenmerkt zich als betrouwbare, flexibele en servicegerichte vervoerder van personen. Met luxe vervoer tegen scherpe prijzen, waarbij de wens van de klant altijd centraal staat. De meer dan 325 representatieve chauffeurs zijn het trotse rijdende visitekaartje van de Brouwer Company.

Taxi Brouwer hecht veel waarde aan maatschappelijk en milieuverantwoord ondernemen. De moderne, luxe voertuigen van het bedrijf maken vele veilige kilometers. Het streven is daarbij zo milieuvriendelijk mogelijk te rijden met de nieuwste innovatieve ontwikkelingen zoals blue efficiency, groen gas, elektrische en hybride voertuigen.

De maatschappelijke betrokkenheid toont het taxibedrijf door sponsoring én donaties aan goede doelen zoals Alpe d’HuZes, Roparun, Stichting Zonnebloem en de regionale truckrun.


Milieuvriendelijk taxivervoer

Als toonaangevende personenvervoerbedrijven voelen wij ons sterk betrokken bij het welzijn van het milieu. Duurzaam ondernemen en het terugdringen van emissienormen hebben onze nadrukkelijke aandacht. Nagenoeg alle voertuigen die door Brouwer Tours en Taxi Brouwer worden ingezet voldoen aan strenge milieueisen. Bij investeringen in nieuwe voertuigen kijken we zelfs nog verder vooruit en houden we rekening met de nieuwste ontwikkelingen rondom milieuvriendelijkheid.