Bestel online Bestel online Bel+31 71 36 11 000
Sluiten

Werken bij Taxi Brouwer


De meeste mensen vinden het lastig om van zichzelf te zeggen, maar wij leggen de lat hoog. We zoeken niet alleen vaardige, maar ook aardige chauffeurs. Er komt natuurlijk nog veel meer bij kijken. Denk aan klantgerichtheid, deskundigheid, collegialiteit, een flexibele instelling, servicegerichtheid én een representatief (schoon en netjes) uiterlijk. Past dat allemaal bij jou? En wil je werken bij Taxi Brouwer? Kijk dan snel op de vacaturepagina van Brouwer Company of er een passende uitdaging voor jou bij staat.

Open sollicitatie
Als gerenommeerd taxibedrijf zijn wij gespecialiseerd in personenvervoer op maat in de breedste zin van het woord. Met 45 luxe taxi’s en 25 personen- en rolstoelbussen vervoeren wij dagelijks honderden klanten vanaf en naar diverse bestemmingen in de Randstad en ver daarbuiten.

Bent u klantvriendelijk en representatief? Op zoek naar een functie in zowel binnen en buiten kantoortijden en in het bezit van het wettelijk verplichte taxichauffeursdiploma, of bereid deze te halen? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV aan: HR@brouwercompany.nl.