Bestel online Bestel online Bel+31 71 36 11 000
Sluiten

Privé chauffeur


Chauffeursdiensten door heel Nederland

Naast regulier taxivervoer biedt Taxi Brouwer u ook de mogelijkheid een privéchauffeur in te huren. Deze chauffeursdiensten zijn beschikbaar voor zowel zakelijke ritten als privéritten. Wij kunnen u door heel Nederland vervoeren, met uw eigen eigen auto of bedrijfsauto, of met één van de luxe voertuigen uit het wagenpark van Taxi Brouwer. Uiteraard geeft u aan wat de gewenste bestemming is en de eventuele tussenstops.

Prive chauffeur: rijvaardig en respresentatief
Iedere privéchauffeur die onder de Taxi Brouwer chauffeursdiensten valt, wordt geselecteerd op basis van perfecte rijvaardigheid, wegenkennis en representatief voorkomen en gedrag. Beleefdheidsvormen, dienstverlenende instelling en en gedrag zijn belangrijke criteria. De privéchauffeurs worden na een sollicitatiegesprek uitgebreid getest op hun rijvaardigheid. Naast de rijvaardigheid wordt er veel aandacht besteed aan representativiteit, beleefdheidsvormen en een dienstverlenende instelling.

Privéchauffeur: 5 voordelen

  1. Bij zakelijk gebruik van onze chauffeursdiensten kunt u de reistijd optimaal benutten. Stukken doorlezen, e-mail beantwoorden of zakelijke telefoongesprekken voeren.
  2. U kunt ontspannen tijdens de rit. U komt veilig en op tijd aan op uw bestemming, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het weggedrag van het overige verkeer of de verkeerssituatie.
  3. U hoeft zich niet druk te maken over het parkeren van de auto. Wij brengen u op het afgesproken tijdstip naar uw bestemming en halen u weer op.
  4. Uw privéchauffeur staat geheel tot uw dienst. Uw plannen kunnen wijzigen, afspraken uitlopen, u wilt de route wijzigen; u zegt het maar. De chauffeur is ‘at your service’.
  5. Naar wens kan de chauffeur de wachttijd optimaal benutten en bijvoorbeeld uw auto wassen, stofzuigen en voltanken.

 

Chauffeursdiensten duur?
U kunt al gebruik maken van onze chauffeursdiensten vanaf € 30,- per uur.

Prive chauffeur gezocht? Of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neemt u telefonisch contact met ons op, of verstuur het contactformulier, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.