Bestel online Bestel online Bel+31 71 36 11 000
Sluiten

VIP Taxiservice


BROUWER EXCLUSIVE: VIP Taxiservice

Bent u op zoek naar een taxi voor een bijzondere gelegenheid, wilt u zichzelf verwennen als een celebrity of wilt u luxueus vervoer voor een VIP boeken? Dan staat de VIP-taxiservice van Brouwer voor u klaar. Mogen wij u voorstellen: Brouwer Exclusive. Onze VIP taxi’s en VIP taxibusjes onderscheiden zich door een zeer luxe, speciale businessclass uitvoering, met o.a. lederen fauteuils, WiFi en getint glas voor uw privacy. Ook de afwerking van de voertuigen is van een excellent niveau.

Vijf quality kenmerken van Brouwer Exclusive:

    • Speciaal opgeleide representatieve VIP taxichauffeurs.
    • Al onze VIP taxichauffeurs zijn in het bezit van het felbegeerde CCV/ D1 certificaat; hét kwaliteitskeurmerk voor excellente directiechauffeurs. Zowel qua rijvaardigheid als omgangsvormen een klasse apart.
    • Brouwer Exclusive verricht haar VIP vervoer met een uitgebreid milieuvriendelijk wagenpark, hoofdzakelijk bestaande uit luxueuze, stijlvolle Mercedes Benz voertuigen.
    • Naar wens bieden wij aanvullende VIP service op maat; catering, hostess, tijdschriften, kranten, bloemen, champagne of andere warme/koude drankjes.
    • De VIP taxichauffeurs dragen een stijlvol businesskostuum met gouden badge en de herkenbare lichtblauwe Taxi Brouwer stropdas. In de winter dragen ze bovendien een donkere wollen overjas.

 

Kwaliteit, service en flexibiliteit staan centraal. Alles is erop gericht u een VIP beleving te geven. Bespreek uw wensen met onze medewerkers en vraag naar een passend kwaliteitsaanbod en bijbehorende offerte. Bel 071 36 11 000, stuur ons een email info@taxibrouwer.nl of neem contact op via ons formulier.