Bestel online Bestel online Bel+31 71 36 11 000
Sluiten

Regiotaxi Holland Rijnland


Regiotaxi reserveren: 0900 20 22 368

(lokaal tarief + eventuele extra kosten van uw mobiele telefoon)

 Reserveren via internet kan ook: www.rthr.nl.

Regiotaxi Holland Rijnland: Vervoer van deur tot deur, voor iedereen!

Met dit taxivervoer reist u gemakkelijk én voordelig 24 uur per dag, 7 dagen per week door het gebied van de gemeenten Alpen aan de Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude en een vastgesteld gebied daarbuiten.

Inwoners van de bovengenoemde gemeenten kunnen gebruik maken van Regiotaxi Holland Rijnland. Deze haalt u thuis op en brengt u naar uw bestemming. Onderweg kunnen ook andere passagiers instappen en (gedeeltelijk) meereizen. Door deze constructie (taxi delen met meerdere reizigers) bent u meestal iets langer onderweg, maar liggen de prijzen lager dan bij reguliere taxi’s.

Iedereen kan gebruik maken van de Regiotaxi: de kleinzoon die zijn oma wil bezoeken, de disco- bezoek(st)er  die niet zelf naar huis kan of wil rijden, vrienden die uit eten gaan, wat drinken en weer veilig thuis willen komen, mensen die niet zo goed ter been zijn, passagiers met vertrekpunt of bestemming waar openbaar vervoer niet komt…kortom iedereen die op een gemakkelijke,  comfortabele, veilige en voordelige manier wil reizen in de regio. En geen bezwaar heeft tegen samen reizen.

Taxi Brouwer is een van de lokale taxibedrijven die deze bijzondere vorm van personenvervoer verzorgt voor het Samenwerkingsorgaan Holland Rijnland (initiatiefnemer).

U kunt deze vorm van taxivervoer uitsluitend rechtstreeks bij Regiotaxi Holland Rijnland boeken: 0900 20 22 368