Bestel onlineBestel online Bel071 36 11 000
Sluiten

Schiphol actie


Het is weer zomervakantie! Naast de autovakantie is het vliegtuig het belangrijkste vervoersmiddel om uw bestemming te bereiken. Daarom brengen wij u graag in de maanden juli en augustus vanaf € 45,00 naar Schiphol.
Afhankelijk van uw bagage en reisgezelschap brengen wij u per luxe taxi, stationwagon of met een van onze luxe (mini)bussen.

Tarieven geldend voor onze Schiphol-actie:

  • Luxe taxi tot en met 4 personen naar Schiphol € 45,00, vanaf Schiphol € 50,00
  • Luxe taxi bus tot en met 8 personen naar Schiphol € 65,00, vanaf Schiphol € 70,00
  • Rolstoelvervoer tot en met 8 personen naar Schiphol € 75,00, vanaf Schiphol € 80,00
  • Touringcar 9-18 personen enkele reis € 135,00

 

Wij zetten u voor de deur van de vertrekbalie bij Schiphol af.
Heeft u ook voor de terugreis een taxi bij ons geboekt, belt u dan als u uw koffers in bezit heeft onze Taxi Brouwer centrale om de taxi voor te laten rijden.
Graag ontvangen wij bij het boeken ook uw vluchtnummer(s).

Bij het ophalen op Schiphol wacht de chauffeur u op bij het onderstaande meetingpoint. Indien u een touringcar heeft besteld is de ophaallocatie buiten bij het grote Panasonic scherm.
U dient vooraf uw betaalmethode kenbaar te maken en is mogelijk via pin, creditcard of contant.

Let op!
U kunt van ons speciale actietarief gebruik maken als uw ophaal- en/of thuisbrengadres zich in de Bollenstreek*, Oegstgeest of Leiden bevindt.

Bij een extra ophaaladres geldt een toeslag van € 5,00 per adres. Tarieven zijn inclusief btw en gelden alleen bij directe betaling voor of na de rit.

  • Wanneer u meer dan alleen handbagage heeft, is het aan te raden om een stationwagon taxi te reserveren in verband met beschikbare ruimte in de kofferbak.
  • Wij hanteren de richtlijnen van het RVIM. www.rivm.nl/coronavirus-covid-19
  • Mondkap verplicht, hier dient u zelf voor te zorgen. Indien u niet over een mondkap beschikt kunt u dit bij het boeken aan te geven, wij kunnen deze leveren voor € 1,00 per stuk

 

 

*Katwijk Valkenburg Rijnsburg Noordwijk Noordwijkerhout De Zilk Lisse Hillegom Sassenheim Warmond