Bestel onlineBestel online Bel071 36 11 000
Sluiten

Felbegeerde IRU-onderscheiding voor chauffeur Hans de Jager

6 januari, 2017 - Op 22 december jl. ontving Taxi Brouwer chauffeur Hans de Jager uit Noordwijk de ‘IRU Diploma of Honour’ uit handen van Joke Brouwer, directeur Taxi Brouwer.

Het diploma, met bijbehorende reversspeld en eremedaille, is een prestigieuze onderscheiding van de International Road Transport Union, gevestigd in Genevè. Om in aanmerking te komen voor deze felbegeerde onderscheiding moet de chauffeur aan een aantal strenge eisen voldoen op het gebied van veilig rijden, uitstekende service en loyaliteit aan het beroep en de werkgever. De criteria die de IRU hanteert:

  • De chauffeur moet tenminste 1 miljoen zakelijke kilometers hebben gereden.
  • Gedurende de laatste 20 jaar mag hij geen schuld hebben gehad aan een serieus verkeersongeluk met letsel. Bovendien mag de kandidaat de laatste vijf jaar geen zware verkeersovertreding, of zware overtreding van douane- of administratieve voorschriften hebben begaan.
  • De chauffeur moet minstens 20 jaar tot tevredenheid van zijn werkgever in de branche gewerkt hebben, waarvan de laatste vijf jaar bij de huidige werkgever.

 

“Taxi Brouwer heeft, als waardering voor zijn inzet en diensten, Hans de Jager voorgedragen. IRU heeft deze voordracht gehonoreerd. Hans is niet alleen een fijne en gewaardeerde collega, maar wordt ook door de klanten graag gezien. Met name zakelijke opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld Dutch Travel Advisor, vragen vaak expliciet om zijn chauffeursdiensten, soms zelfs meerdaags.” aldus een trotse Joke Brouwer.